A kultúrötöd.

Új otthonok a Pápay u. 5. sz. alatt az üzleti és kultúrnegyed kellős közepén

Időpontfoglalás

Rólunk

Átadás: 2020. június.

Kultúrötöd?

A budapesti kultúrötöd a IX. kerületi üzleti és kultúrnegyed kellős közepe.

Innen pár perc sétára vagy a Milleniumi Városközponttól, a Nemzeti Színháztól, a Ludwig Múzeumtól és a Művészetek Palotájától. Sőt! Nemcsak a kultúra, az üzleti negyed is közel van, hiszen itt épültek fel a modern Duna-parti irodaházak, a NAV, Vodafone, a K&H és a Morgan Stanley épületei, itt van a Lurdy Ház, és ha szórakozni szeretnél, közel van a Budapest Park is.

A pontos címünk

1097 Budapest, Pápay István u. 5.

Park

Kultúra és egy saját park

Az elmúlt 10 év városfejlesztéseinek köszönhetően a IX. kerület mára az egyik legszerethetőbb városrésszé alakult át. Nemcsak kulturális központ és üzleti negyed épült itt fel, de a gondos tervezésnek köszönhetően a zöld területek is jelentős szerephez jutottak.

A Pápay Parkot pontosan ezért építjük itt fel. A zöld és élhető belvárosokban hiszünk, ezért a kerületi fejlesztésekkel tökéletes összhangban nemcsak minőségi épületet terveztünk, de arra is odafigyeltünk, hogy az ide költözők saját zöldterületet kapjanak, egy parkot, ami csak az övék.

Állapot

A háttérben már zajlanak az előkészületek, épp itt tartunk:

Műszaki tartalom

Műszaki tartalom

Amikor terveztük a Pápay Parkot, úgy éreztük, hogy bizonyos dolgokban nem akarunk kompromisszumokat kötni, hiszen ezek lesznek majd azok a meghatározó elemek, amik miatt a lakóink az érezhetik, hogy jó döntést hoztak, amikor a IX. kerületi költözés során minket választottak.

Így ha érdekel, hogy miért tartjuk kiemelten fontosnak az intelligens tömegformálást, az optimalizált, flexibilis lakásmix biztosítását, a világos és rövid folyosókat, megnövelt üvegfelületeket, élhető teraszokat és a környezetkímélő energetikai megoldásokat, akkor olvass róluk bővebben.

Bővebben
Technical content illustration

Helyszín

Helyszín

Látod, milyen közel lesz minden?

Tervező

Tudod, kik építik a Pápay Parkot?

Partnerünk az FBIS Építészműterem, ami olyan építészek összefogásával született, akik többek között az Európa Nostra Díjjal kitüntetett Barabás Villát, és a Pro Architectura díjas Bartók Irodaházat is tervezték, az elmúlt 15 év során pedig sikeres kreatív műhelyként műszaki ismereteiket egyszerre ötvözik páratlan innovációs készséggel és precíz, mérnöki tudásbázissal.

Kapcsolat

El tudnád képzelni itt az életed?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Add meg elérhetőségeidet, és tanácsadónk nemsokára felkeres, hogy időpontot egyeztessetek.

up arrow