AA+ energiaosztály, megújuló energia,
központi hűtő-fűtő rendszer

CSOK – nagy alapterületű lakások

20-80 % finanszírozás

Rólunk

ÁTADÁS: 2020. SZEPTEMBER.

Pápay Park – Ahol jó otthon lenni

Új lakópark a IX. kerületi üzleti és kultúrnegyed kellős közepén.

A Pápay Lakópark a IX. kerület szívében, az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában fekvő, modern lakópark. Központi elhelyezkedése nem csak a gyors tömegközlekedést és a Duna menti kerékpározást teszi lehetővé: rövid sétányi távolságra tartogat kulturális programokat (Nemzeti Színház, Művészetek Palotája), sőt wellness lehetőséget (Dandár Gyógyfürdő) is. A korszerű technológiára épülő, alacsony rezsiköltségű lakások magukban hordozzák a fenntartható, tágas és világos családi otthon ígéretét, amely saját terasszal és közös belső parkkal egészül ki.
Ismerje meg közelebbről álmai belvárosi otthonát!

A pontos címünk

1097 Budapest, Pápay István u. 5.

PARK

Ahol minden lakás jó befektetés

A Pápay Parkot nem csak kiváló elhelyezkedése teszi értékes befektetéssé: a 170 darab élhető, 30-112 négyzetméteres lakás a jövő technológiájára épül, hőszivattyús rendszerrel működik. A lakópark központi hűtő-fűtő rendszerrel bír, így a lakások AA+ energiaosztályú besorolásúak. Fenntartási költségük különösen alacsony, ezért az ingatlanok nem csak időtálló, hanem értéknövelő befektetésnek tekinthetők, ráadásul akár 20-80%-os finanszírozási konstrukcióval is leköthetők. A központi fekvés és a műszaki megoldások mellett a közös terek, a belső park optimális kialakítása is biztosítja a kiadhatóságot.

Tudjon meg többet az eladó lakásokról!

Napfény és tágas terek kívül-belül

A lakópark kényelmes, tágas tereket biztosít, amelyek természetes fényben fürdenek az épületre jellemző nyitott középfolyosóknak és játékos elrendezésű homlokzati üvegfelületeknek köszönhetően. Élvezze a jól élhető tereket a belvárosban!

A lakások nagyméretű teraszain nem csak a napfény és a reggeli kávé aromája élvezhető, hanem a hozzá tartozó látványt is, hiszen a zöld növényzetben gazdag, belső saját park ebből a távlatból is vonzó képet fest.

A Pápay Parkot pontosan ezért építjük itt fel. Mert nem csak az otthonná vált lakásokban, hanem a zölddé és élhetővé vált belvárosban is hiszünk. Egy olyan helyben, ahol jó élni, ahová jó hazatérni.

ÁLLAPOT

Már megkezdődött az építkezés, épp itt tartunk:

100%
Koncepció
100%
Vázlat tervek
100%
Építési engedély
100%
Földmunkák
15%
Építkezés
70%
Értékesítés

GALÉRIA

MŰSZAKI TARTALOM

Műszaki megoldások – Hogyan készül?

Amikor a Pápay Parkot terveztük, úgy éreztük, hogy bizonyos dolgokban nem akarunk kompromisszumot kötni. Hiszünk benne, hogy ezek azok a meghatározó elemek, amelyek miatt lakóink azt mondhatják majd, jó döntést hoztak, amikor lakásainkban nem csak a kiváló befektetés lehetőségét, hanem a nagybetűs otthont is meglátták.

A teljesség igénye nélkül ezek közé a műszaki és technikai megoldások közé tartoznak a környezetkímélő és takarékos energetikai megoldások, az intelligens tömegformálás, az optimalizált, flexibilis lakásmix biztosítása, a világos és rövid folyosók, a megnövelt üvegfelületek és az élhető teraszok.

Találja meg az Ön számára legideálisabb lakást! Válassza ki az ingatlan paramétereit lakáslistánkon!

Válasszon egy szintet, és nézze meg a lakásokat a szintrajzon!

Vagy nézze meg lakáslistánkat!

HELYSZÍN

VIDEÓ

TERVEZŐ

Benne Budapest vérkeringésében

A lakópark elhelyezkedése és kialakítása lehetővé teszi, hogy Önnek és családjának egyszerre legyen része az otthon háborítatlan békéjében és a soha nem alvó főváros nyüzsgésében. Pár perc sétára található a Milleniumi Városközpont, a Nemzeti Színház, a Ludwig Múzeum és a Művészetek Palotája, amelyeket a hangulatos, Duna menti Gizella sétányon és kerékpárúton is elérhet.

Nem csak a kultúra van karnyújtásnyira, hanem az üzleti negyed is: itt épültek fel a modern Duna-parti irodaházak, többek között a Vodafone, a K&H és a Morgan Stanley épületei, valamint a közelben helyezkedik el a Lurdy Ház és a Budapest Park is.

A tömegközlekedés szempontjából is rendkívül ideális a lakópark fekvése: 2-5 perces távolságra található a 2-es villamos, valamint a 23, 54, 55-ös buszok megállója, ahol elérhetőek a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok is. Az M3 metróvonal állomásai (Klinikák és Nagyvárad tér) és a 4-6-os villamos megállója (Boráros tér) is mindössze 10-15 percre helyezkedik el.

Saját park – Miénk itt a tér

Az elmúlt 10 év városfejlesztéseinek köszönhetően a IX. kerület mára az egyik legszerethetőbb városrésszé alakult át. Nem csak kulturális központ és üzleti negyed épült fel itt, de a gondos tervezésnek köszönhetően a zöld területek száma is nőtt. A lakópark megálmodásakor mi is fontosnak tartottuk, hogy a városi aszfaltrengetegben a Pápay Park lakóinak megadjuk azt, amit máshol a kertesházak zöldje jelent: teret, természetet, nyugalmat, frissességet; egy parkot, amely csak az övék, és ahol az örökmozgó gyerekek is jól érzik magukat, miközben szüleik biztonságban tudhatják őket.

KAPCSOLAT