AA+ energiaosztály, megújuló energia,
központi hűtő-fűtő rendszer

CSOK – nagy alapterületű lakások

20-80 % finanszírozás

Rólunk

ÁTADÁS: 2020. JÚNIUS.

Pápay Park

Új lakópark a IX. kerületi üzleti és kultúrnegyed kellős közepén.

Innen pár perc sétára vagy a Milleniumi Városközponttól, a Nemzeti Színháztól, a Ludwig Múzeumtól és a Művészetek Palotájától. Sőt! Nemcsak a kultúra, az üzleti negyed is közel van, hiszen itt épültek fel a modern Duna-parti irodaházak, a NAV, Vodafone, a K&H és a Morgan Stanley épületei, itt van a Lurdy Ház, és ha szórakozni szeretnél, közel van a Budapest Park is.

A pontos címünk

1097 Budapest, Pápay István u. 5.

PARK

Kultúra és egy saját park

Az elmúlt 10 év városfejlesztéseinek köszönhetően a IX. kerület mára az egyik legszerethetőbb városrésszé alakult át. Nemcsak kulturális központ és üzleti negyed épült itt fel, de a gondos tervezésnek köszönhetően a zöld területek is jelentős szerephez jutottak.

A Pápay Parkot pontosan ezért építjük itt fel. A zöld és élhető belvárosokban hiszünk, ezért a kerületi fejlesztésekkel tökéletes összhangban nemcsak minőségi épületet terveztünk, de arra is odafigyeltünk, hogy az ide költözők saját zöldterületet kapjanak, egy parkot, ami csak az övék.

ÁLLAPOT

A háttérben már zajlanak az előkészületek, épp itt tartunk:

100%
Koncepció
100%
Vázlat tervek
100%
Építési engedély
50%
Földmunkák
0%
Építkezés
60%
Értékesítés

GALÉRIA

MŰSZAKI TARTALOM

Műszaki tartalom

Amikor terveztük a Pápay Parkot, úgy éreztük, hogy bizonyos dolgokban nem akarunk kompromisszumokat kötni, hiszen ezek lesznek majd azok a meghatározó elemek, amik miatt a lakóink az érezhetik, hogy jó döntést hoztak, amikor a IX. kerületi költözés során minket választottak.

Így ha érdekel, hogy miért tartjuk kiemelten fontosnak az intelligens tömegformálást, az optimalizált, flexibilis lakásmix biztosítását, a világos és rövid folyosókat, megnövelt üvegfelületeket, élhető teraszokat és a környezetkímélő energetikai megoldásokat, akkor olvass róluk bővebben.

Válassz egy szintet, és nézd meg a lakásokat a szintrajzon!

Vagy nézd meg lakáslistánkat!

HELYSZÍN

VIDEÓ

TERVEZŐ

Tudod, kik építik a Pápay Parkot?

Partnerünk az FBIS Építészműterem, ami olyan építészek összefogásával született, akik többek között az Európa Nostra Díjjal kitüntetett Barabás Villát, és a Pro Architectura díjas Bartók Irodaházat is tervezték, az elmúlt 15 év során pedig sikeres kreatív műhelyként műszaki ismereteiket egyszerre ötvözik páratlan innovációs készséggel és precíz, mérnöki tudásbázissal.

KAPCSOLAT